Οι επιτυχημένες συνεργασίες θα πρέπει να συνεχίζονται. Έτσι, για το 2018 περιλαμβάνουν για μια ακόμη χρονιά, την ομάδα διαδρομών πολιτισμού των dot2dot! Οι δράσεις τους περιλαμβάνουν θεματικές διαδρομές και εναλλακτικές ξεναγήσεις στη Θεσσαλονίκη και σε κοντινούς αρχαιολογικούς χώρους, εκπαιδευτικά προγράμματα για εκπαιδευτικούς και κοινωνικούς φορείς, εργαστήρια παιδιών και ενηλίκων και εικαστικές δράσεις.

Συγκεκριμένα, σε συνεργασία μαζί τους πραγματοποιούνται οι παρακάτω πολιτιστικές διαδρομές στο ιστορικό κέντρο της Θεσσαλονίκης με παιχνίδι ρόλων και τίτλους:

 

1) Οι Κληρονόμοι

Η Gamecraft και η dot2dot σχεδίασαν μία πρωτότυπη διαδρομή στο ιστορικό κέντρο της Θεσσαλονίκης. Μνημεία διαφορετικών εποχών, που καλύπτουν ένα μεγάλο κομμάτι της μακραίωνης ιστορίας της πόλης, γίνονται η αφορμή για μία δημιουργική, γεμάτη φαντασία διαδραστική περιήγηση με παιχνίδι ρόλων. Πρέπει όμως να ξέρεις ότι δε θα είναι τόσο εύκολο όσο νομίζεις! Η ιστορία της πόλης ξεδιπλώνεται μέσα από μία σειρά δοκιμασιών. Προϋπόθεση είναι να συμμετέχεις ενεργά, να ακολουθήσεις τους κανόνες, να συνεργαστείς με την ομάδα σου και να λύσεις όλους τους γρίφους. Το όνομά σου, άλλωστε, εμπλέκεται σε μία υπόθεση κληρονομιάς…

 

Collectors Live Action RPG

2) Οι Συλλέκτες

Ο διάσημος συλλέκτης Mark X. καλεί τους υποψήφιους (παίκτες) με σκοπό να στελεχώσει την επόμενη ερευνητική του ομάδα.
Έχει σχεδιάσει μία σειρά δοκιμασιών στην πόλη της Θεσσαλονίκης προκειμένου να εκτιμήσει τις ικανότητες αλλά και την αντίληψή τους.
Μέσα από γρίφους αλλά και συναντήσεις με ανθρώπους-κλειδιά, η ομάδα των ερευνητών καλείται να ανακαλύψει τα δύο σημαντικότερα χαρακτηριστικά που σκιαγραφούν την ιστορία της Θεσσαλονίκης και να κερδίσει το έπαθλο της εισόδου στην περιβόητη ομάδα.

 

3) Επιστροφή στον τόπο του εγκλήματος: Υποθέσεις αίματος στη Θεσσαλονίκη

Δολοφονικοί πυροβολισμοί, μπαμπέσικες μαχαιριές, ανεξιχνίαστες απόπειρες και εγκλήματα που σόκαραν τους κατοίκους της πόλης. Πολιτικές αιματοχυσίες, τρομοκρατικές επιθέσεις και χτυπήματα που έλαβαν χώρα κρυφά ή σε κοινή θέα, σε πολυσύχναστους δρόμους ή στα στενά της. Μια Θεσσαλονίκη γεμάτη παρόμοια αφηγήματα, θρύλους και ψίθυρους.

Στο τέλος της διαδρομής οι συμμετέχοντες θα αποκτούν δωρεάν την ανθολογία Αντίθετο ημισφαίριο 4: Ιστορίες μυστηρίου και φαντασίας, με διηγήματα 30 συγγραφέων.

 

Για κρατήσεις, ερωτήσεις, απορίες, διευκρινήσεις σε όλα τα προγράμματα της Gamecraft μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας:

Gamecraft
Παιχνίδια ρόλων – Διαδραστικά παιχνίδια – Διοργάνωση εκδηλώσεων
Κρήτης 53, 54646, Θεσσαλονίκη
Τηλέφωνο/Fax: 2310328317 – Cel: 6971722571
www.gamecraft.gr
info@gamecraft.gr
Facebook: Gamecraft.gr
Twitter:  Gamecraft_gr
Instagram: Gamecraft

 

 

Comments

Comments are closed.