Η Gamecraft ανακοινώνει την νέα συνεργασία της με το Μουσείου Βυζαντινού Πολιτισμού Θεσσαλονίκης (1ο Βραβείο Καλύτερου Μουσείου Ευρώπης 2005). Μετά από μία άκρως επιτυχημένη συνεργασία για το παιχνίδι ρόλων ‘η μαγεία της πίστης’, η Gamecraft κλήθηκε να συμμετάσχει και στις ‘Κυριακές στο Μουσείο’.

Οι ‘Κυριακές στο Μουσείο Βυζαντινού Πολιτισμού’ είναι μια εναλλακτική πρόταση για να περάσει κανείς το χρόνο του στο Μουσείο δημιουργικά και ψυχαγωγικά συνδυάζοντας διασκέδαση και γνώση. Το πρόγραμμα απευθύνεται κατα κύριο λόγο σε γονείς και παιδιά με σκοπό να ενεργοποιηθούν η φαντασία και η δημιουργικότητα τους.

Σε αυτές τις εκδηλώσεις οι οποίες είναι αναπόσπαστο μέρος των εκπαιδευτικών προγραμμάτων του Μουσείου, η Gamecraft θα διεξάγει ένα νέο παιχνίδι ρόλων με τίτλο ‘Το χαμένο χρυσόβουλο’, την Κυριακή 29 Νοεμβρίου 2009, ώρα 11:00 και ανά 30 λεπτά ώς τις 14:30.

Το παιχνίδι απευθύνεται περισσότερο σε οικογένειες με παιδιά από 10 ετών.

‘Το χαμένο χρυσόβουλο’ – Γίνετε πρωταγωνιστές σε μία περιπέτεια αναζήτησης ενός σπάνιου και πολύ σημαντικού αντικειμένου που θα σας μεταφέρει στη Βυζαντινή Θεσσαλονίκη του 11ου αιώνα.

Περιορισμένος αριθμός θέσεων. Δηλώσεις συμμετοχής στο τηλέφωνο 2310868570, Δευτέρα-Παρασκευή 09:00 – 14:00, κ.Χωτίδου

Comments

  1. Δημήτρης on 10.02.2009

    Εξαιρετικά νέα.