Συνέχεια της υπόθεσης με τίτλο ‘Pied Noir’ στη Μασσαλία του 1962! Οικοδεσπότης, αυτή τη φορά, το εξαιρετικό biscotto coffee+ στο Mediterranean Cosmos!

Κρατήσεις: 2310253878 ή συμπληρώνοντας τη φόρμα κράτησης που θα βρείτε εδώ:

http://bit.ly/1WXF34M

Το Investigators Club είναι η μετεξέλιξη των Βραδιών Μυστηρίου της Gamecraft, του πρώτου πανελλαδικά, ζωντανού παιχνιδιού ρόλων με βάση το αστυνομικό μυστήριο. Μετά από 4 έτη συνεχούς δημιουργικής δράσης (2012-2015), η ομάδα σχεδιασμού και υλοποίησης επανέρχεται με νέες υποθέσεις και νέες συνεδρίες σε επιλεγμένους χώρους της πόλης.

Τι είναι τα ζωντανά παιχνίδια ρόλων αστυνομικού μυστηρίου;
Είναι συνεδρίες που παρουσιάζουν μία υπόθεση μέσα από ελεύθερη αφήγηση, θεατρικό αυτοσχεδιασμό, επίλυση γρίφων και πνευματικών δοκιμασιών, καταγραφή συμπερασμάτων και λήψη αποφάσεων. Όλη η υπόθεση είναι πρωτότυπα σχεδιασμένη από την Gamecraft και υλοποιείται από τα μέλη της ζωντανά, μπροστά στους παρευρισκόμενους-συμμετέχοντες. Στη συλλογή της Gamecraft περιλαμβάνονται μοντέρνα, παλαιότερα αλλά και θεματικά σενάρια, ελληνικά και ξένα, για κάθε επιλογή ιστορίας και ατμόσφαιρας.

Πώς παίζεται το παιχνίδι; Πώς διαχωρίζεται ο ρόλος των συμμετεχόντων;
Σε αντίθεση με άλλα γνωστά παιχνίδια ρόλων και παιχνίδια της παρέας, το στοίχημα που θα πρέπει να κερδηθεί στο Investigators Club είναι η ομαδική λειτουργία όλων των συμμετεχόντων. Όλοι εναντίον του ή των υπεύθυνων του εγκλήματος που εξετάζεται. Προσθήκη διαδραστικότητας σε κάθε ενότητα, πλήρως ανοιχτό σενάριο με απεριόριστες επιλογές που κατευθύνουν την υπόθεση σε θετική ή αρνητική πορεία επίλυσης, μπλόφες, συλλογή στοιχείων κατόπιν εντολών έρευνας και προσυμφωνημένες ανακριτικές τεχνικές, είναι λίγες από τις επιλογές των παικτών. Το σκεπτικό του κάθε ερευνητή και η θεωρία του, αποτελεί πεδίο εξέλιξης της συλλογικής θεωρίας «ποιός ευθύνεται;» και εμπλουτίζεται με κάθε καινούργια ανακάλυψη. Είναι το club των ερευνητών που μπορεί να “σπάσει” και το πιο δύσκολο μυστήριο.

Χρειάζονται ιδιαίτερες γνώσεις ή δεξιότητες από την πλευρά των συμμετεχόντων;
Πρωταρχικός στόχος της Gamecraft είναι η διασκέδαση των παικτών χωρίς προαπαιτούμενες γνώσεις, με το αστυνομικό δαιμόνιο, μοναδικό τους εφόδιο στην πορεία προς την επίλυση. Εικόνα, ήχος, αφήγηση και έντυπο υλικό θα αποτελέσουν τα «εποπτικά μέσα», ενώ τα συμπεράσματα τους θα δώσουν τροφή για σκέψη και θα δρομολογήσουν την κορύφωση και την ολοκλήρωση του σεναρίου. Η τελική απόφαση θα κρίνει εάν η ομάδα βρήκε τον ένοχο, δεν υπάρχουν μόνο επιτυχημένες εκβάσεις…

Info
biscotto coffee+ (Mediterranean Cosmos)
Κυριακή 10 Απριλίου
Έναρξη: 20:00
Είσοδος: 12€
Facebook event: ΕΔΩ
Σας ενημερώνουμε ότι μετά τις 20:00 δεν υπάρχει χρέωση στο parking του Meditteranean Cosmos

Κρατήσεις: 2310253878 ή συμπληρώνοντας τη φόρμα κράτησης που θα βρείτε εδώ:

http://bit.ly/1WXF34M

Comments

Comments are closed.