Ζωντανό παιχνίδι αστυνομικού μυστηρίου – ‘Το επόμενο κεφάλαιο’

Προτείνεται για έφηβους και ενήλικες

Σενάριο: Μία ομάδα ανθρώπων με κοινό ενδιαφέρον το διάβασμα. Τα μέλη της ανήκουν σε μία λέσχη ανάγνωσης που εδρεύει στο κέντρο της Θεσσαλονίκης. Στις 15 Αυγούστου του 2010 η ομάδα τελειώνει την συνάντηση της αργά το βράδυ και εξέρχεται αμέριμνη στους έρημους δρόμους της πόλης. Ένα αναπάντεχο συμβάν όμως φέρνει τους παίκτες αντιμέτωπους με πρόσωπα και καταστάσεις πρωτόγνωρες. Τι κρύβεται πίσω από την ανακάλυψη που έκαναν; Κινδυνεύουν; Πολλά μυαλά θα λειτουργήσουν αποτελεσματικότερα από ένα; Θα μπορέσουν να μεταφράσουν σωστά όσα στοιχεία βρίσκουν διάσπαρτα μπροστά τους; Παίξτε τον ρόλο σας στην ομάδα και ξεδιπλώστε το μυστήριο μέσα σε μία νύχτα που δεν θα περάσει καθόλου εύκολα…
Η ομάδα θα αναγκαστεί να επιστρατεύσει τις δεξιότητες των μελών της ξεχωριστά αλλά και την ομαδική της ικανότητα ώστε να αντεπεξέλθει στην πρόκληση που μοιραία της παρουσιάζεται. Οι επιλογές της θα αλλάζουν την ροή των εξελίξεων κάθε στιγμή. Οι αποκαλύψεις κρύβουν αναρίθμητες απαντήσεις στα ερωτήματα που δημιουργούνται.
Παίξτε τον ρόλο του χαρακτήρα που έχετε σχεδιάσει και προσπαθήστε μαζί με τους υπόλοιπους της ομάδας σας να φτάσετε στην ‘άκρη του νήματος’ διασκεδάζοντας και χρησιμοποιώντας ασταμάτητα την φαντασία σας! Θεατρικός αυτοσχεδιασμός, χιούμορ, στρατηγική, επίλυση γρίφων, γνώσεις, όλα μαζί και κάθε ένα ξεχωριστά είναι απαραίτητα για να προχωρήσετε. Η απόλυτη ‘κινηματογραφική’ εμπειρία στην οποία καλείστε να παίξετε πρωταγωνιστικό ρόλο!

Διάρκεια: 120-140 λεπτά
Θεματική: Αστυνομικό μυστήριο (Για έφηβους, ομάδες ειδικού ενδιαφέροντος και ενήλικες, με ρυθμιζόμενη δυσκολία των γρίφων)
Ομάδες: Οποιαδήποτε ομάδα έως και 35 άτομα, με μέλη από 14 ετών και άνω.
Γλώσσα: Ελληνικά, Αγγλικά

Δώρο στους συμμετέχοντες και το αντίτυπο ενός εκ των τεσσάρων τευχών της περιοδικής ανθολογίας μυστηρίου και φαντασίας ‘Αντίθετο Ημισφαίριο’ που εκδίδει η Gamecraft.

Comments

Comments are closed.