23

Αυγ

by Administrator

‘Το μυστήριο είναι στοιχείο όλων των καλών πραγμάτων. Ακόμα και η αρετή ή η ομορφιά είναι μυστηριώδεις.’

Thomas Carlyle (1795-1888 Βρετανός συγγραφέας)

Καλωσορίσατε στην σελίδα της Gamecraft, μίας δημιουργικής ομάδας που σαν σκοπό έχει τον σχεδιασμό και την υλοποίηση διαδραστικών παιχνιδιών με την μερίδα του λέοντος να κατέχεται από τα παιχνίδια ρόλων.

Η νεοσύστατη ομάδα αποτελείται στο μεγαλύτερο μέρος της από μέλη της παλιάς Λέσχης Στρατηγικής και Φαντασίας Θεσσαλονίκης, η οποία κατα το παρελθόν συμμετείχε με επιτυχία σε πολυάριθμες εκδηλώσεις, είτε σαν διοργανωτής αλλά και σαν συμμετέχουσα ομάδα. Αυτές οι εκδηλώσεις θα αναφερθούν με λεπτομέρειες σε άρθρα που θα ακολουθήσουν.

Επίσης η GAMECRAFT πρόκειται να πάρει μέρος και σε συγγενείς δραστηριότητες όπως οι εκδόσεις και η διοργάνωση εκδηλώσεων είτε αυτές είναι εκπαιδευτικές, είτε πολιτιστικές. Μέσα από τις σελίδες αυτού του δικτυακού τόπου θα μπορέσει κανείς να ενημερωθεί σχετικά με όλες τις εκδηλώσεις που οργανώθηκαν ή πρόκειται να οργανωθούν και να πραγματοποιηθούν από την ομάδα μας.  Σκοπός της ιστοσελίδας επίσης είναι η δημιουργία ενός πυρήνα φίλων παρόμοιων παιχνιδιών και η ελεύθερη συμμετοχή τους σε σχόλια επί θεμάτων παρεμφερούς αντικειμένου.

Ευχόμαστε η σελίδα της ομάδα μας να μην είναι ‘μία ακόμη σελίδα’ με βαρετό ή ανύπαρκτο περιεχόμενο. Όσοι συμμετέχουμε στην προσπάθεια θα φροντίσουμε γι’αυτό…

Καλώς Ορίσατε

Comments

Comments are closed.