8

Σεπ

by Administrator

Μία πρωτότυπη και ελπιδοφόρα συνεργασία ξεκινάει και επίσημα από σήμερα. Η ομάδα μας σχεδίασε και υλοποιεί ένα πολύ ενδιαφέρον νέο παιχνίδι. Η εταιρία Stylegift (εκπληκτικό concept και αντικείμενο – www.stylegift.gr) είναι η εταιρία που θα αναλάβει εξ’ολοκλήρου την προώθηση και εκμετάλλευση του νέου μας προιόντος. Πρόκειται για ένα παιχνίδι ρόλων σχεδιασμένο και δοκιμασμένο για να σας κρατήσει σε αγωνία μέχρι το τελευταίο του δευτερόλεπτο. Το παιχνίδι θα διατίθεται ως δώρο εμπειρίας σε οποιαδήποτε ομάδα ενδιαφερόμενων θελήσει να το δοκιμάσει. Περισσότερες λεπτομέρειες στην ιστοσελίδα της Stylegift:

Stylegift: Συναρπαστικό παιχνίδι ρόλων

Τα Δώρα Εμπειρίας με λίγα λόγια

Όλοι έχουμε βρεθεί μπροστά στο αδιέξοδο σχετικά με το τι να δωρίσουμε στους αγαπημένους μας ανθρώπους, στους συνεργάτες μας ή ακόμα και στον εαυτό μας. Επιζητούμε πάντα να χαρίσουμε κάτι το οποίο θα είναι πρωτότυπο, συναρπαστικό και θα μείνει χαραγμένο στη μνήμη του παραλήπτη ως μια ξεχωριστή ανάμνηση.

Αυτήν την ανάγκη έρχονται να καλύψουν τα Δώρα Εμπειρίας. Πλέον μπορεί ο καθένας να δωρίσει μια εμπειρία αντί για ένα υλικό αγαθό και να δώσει την ευκαιρία στα αγαπημένα του πρόσωπα ή στους συνεργάτες του να ζήσουν κάτι ξεχωριστό και μοναδικό.

Η Stylegift προσφέρει μια μεγάλη ποικιλία από εμπειρίες που μπορείτε να χαρίσετε και είναι σίγουρο πως θα βρείτε την κατάλληλη εμπειρία που ταιριάζει σε διαφορετικές προτιμήσεις. Έχετε πλέον την μοναδική ευκαιρία να κάνετε τα όνειρα πραγματικότητα και να πρωτοτυπήσετε με ένα ξεχωριστό Δώρο Εμπειρίας.

Δώρο Εμπειρίας μπορεί να είναι μια πτήση με ιδιωτικό αεροσκάφος, ένα χαλαρωτικό μασάζ, μια φωτογράφιση σαν σταρ, ένα σεμινάριο τανγκό, μια κατάβαση ποταμού με rafting, ένα ρομαντικό διήμερο σε έναν ξεχωριστό ξενώνα. Τώρα πλέον και η συμμετοχή σε ένα παιχνίδι ρόλων!!

Comments

Comments are closed.