Καταρχήν να ευχαριστήσουμε τους ιθύνοντες του Μουσείου Βυζαντινού Πολιτισμού  Θεσσαλονίκης για την πρόσκληση, την συνεργασία και την στήριξη που παρέχουν σε κάθε εκδήλωση μας. Τα εκπαιδευτικά προγράμματα στην πρώτη γραμμή με ένα μεγάλο ευχαριστώ και πάλι στην Κα Φουρλίγκα και την Κα Γαβριηλίδου, τις υπεύθυνες του τμήματος.

Φέτος έπαιξαν 12 ομάδες στις δύο ημέρες που διοργανώθηκε το παιχνίδι ρόλων. Ο αριθμός των συμμετεχόντων έφτασε τους 137 (Το Σάββατο έπαιξαν 78 παίκτες και την Κυριακή 59 παίκτες) με ένα μέσο όρο άνω των 11 παικτών ανα ομάδα. Συνολικός χρόνος Role playing: 1080 λεπτά!!!

Δύο απο τις ομάδες έπαιξαν το παιχνίδι στην Αγγλική γλώσσα. Ιδιαίτερο ευχαριστώ στον Κύριο Αδαμίδη της Αμερικανικής Γεωργικής Σχολής, ένα πραγματικό φίλο της ομάδας.

Ιδιαίτερα εντυπωσιακό το γεγονός ότι στην φετινή εκδήλωση και παρά το γεγονός ότι η ιστορία ήταν ακριβώς η ίδια με την περσινή (εξαιτίας της Ευρωπαικής οδηγίας για την ίδια θεματολογία στα έτη 2009-2010), είναι πως είχαμε προσέλευση 122 νέων παικτών που δεν είχαν ξαναπαίξει παιχνίδι ρόλων στο ΜΒΠ Θεσσαλονίκης. Αυτό μας οπλίζει με ενθουσιασμό και μας κάνει να αισθανόμαστε καλά, καθώς φαίνεται πως η Gamecraft και το αντικείμενο της γίνεται γνωστό σε διαρκώς μεγαλύτερο αριθμό νέων ανθρώπων.

Εμείς απλά ευχαριστούμε παίκτες και συνδιοργανωτές και υποσχόμαστε πολύ περισσότερα, συναρπαστικά και γεμάτα γνώση παιχνίδια για την φετινή περίοδο!

Comments

Comments are closed.