Το B.I.DIS Campaign είναι ένα παιχνίδι airsoft με έντονα στοιχεία military-simulation (milsim) σε συνδυασμό με LARP (Live action role-Playing). Η ιστορία διαδραματίζεται στη σημερινή εποχή. Όλοι οι χαρακτήρες και οι καταστάσεις είναι δημιούργημα της φαντασίας και οποιαδήποτε ομοιότητα με την πραγματικότητα είναι καθαρή σύμπτωση.

ΒΑΣΙΚΟ ΣΕΝΑΡΙΟ
2009 : Μέσα στο γενικότερο χάος που επικρατεί μετά την πτώση του Ιράκ και την συνεχή άρνηση του Ιράν και της Β. Κορέας να συμμορφωθούν με τις αποφάσεις του ΟΗΕ, ο οργανισμός αποφασίζει να αναδιοργανώσει το διεθνές γραφείο για τον αφοπλισμό (Bureau International de Disarmament) με έδρα τις Βρυξέλλες.

Στα πλαίσια της αναδιοργάνωσης στρατολογήθηκαν 26 άτομα που υπηρετούν σε διάφορες υπηρεσίες ασφαλείας και ένοπλων δυνάμεων ανά την υφήλιο. Αποκλειστική τους αποστολή είναι ο εντοπισμός και η κατάσχεση παράνομων οπλοστασίων καθώς και η προσαγωγή των υπευθύνων στη δικαιοσύνη.
Το B.I.DIS έχει μια κεντρική διοίκηση με επικεφαλής τον ταξίαρχο Nathaniel Blackmoore, το συνταγματάρχη Vladimir Vasanarianovich Tsarupov, τον αντισυνταγματάρχη Hans Jurgens και τον ταγματάρχη Olivier Jean de Plaicier.
Οι διμοιρίες του γραφείου είναι δυο (2) με διοικητές τον υπολοχαγό Jim Firestone και τον υπολοχαγό Jim Brut.

Το campaign περιλαμβάνει 8 αποστολές που διαδραματίζονται την πρώτη Κυριακή κάθε μήνα. Η ιστορία είναι συνεχής και κάθε αποστολή είναι αλληλένδετη με την επόμενη. Οι παίκτες καλούνται να συμμετάσχουν σε ένα συνεχές σενάριο με αποστολές σε 8 διαφορετικά πεδία στην ευρύτερη περιοχή της Θεσσαλονίκης.

Το BIDIS Campaign είναι ένας σχεδιασμός της Gamecraft, με την υλοποίηση από παίκτες Airsoft της Θεσσαλονίκης.

Ένα video με αρκετά κινηματογραφική διάθεση, που προωθεί την προσπάθεια:    BIDIS trailer

Για πληροφορίες μπορείτε να απευθύνεστε στο:

info@gamecraft.gr

orestis@gamecraft.gr

asterios@gamecraft.gr

Comments

Comments are closed.