2014

 

Η Θεσσαλονίκη διεκδικεί το χρίσμα της Ευρωπαϊκής πρωτεύουσας νέων για το 2014.

Κατά την γνώμη μας, η προσπάθεια της νέας δημοτικής αρχής για προβολή της πόλης στις τουριστικές αγορές του εξωτερικού, είναι μία εξαιρετική ιδέα.

Στα πλαίσια αυτής της προσπάθειας η πόλη θα επιχειρήσει να χαρακτηριστεί ως Ευρωπαϊκή πρωτεύουσα νέων, να έρθει στο κέντρο της δημοσιότητας και να ανεβάσει την κινητικότητα νέων τουριστών και την ποιότητα της στο επίπεδο των παρεχόμενων υπηρεσιών. Εμείς στηρίζουμε την προσπάθεια, απόλυτα σίγουροι πως από την Θεσσαλονίκη δεν λείπει τίποτα. Αντίθετα η πολυχρωμία στην κουλτούρα και τον πολιτισμό αυτής της πόλης ήταν πάντα κάτι χαρακτηριστικό. Η Θεσσαλονίκη μας είναι αρκετά μικρή για να είναι φιλική και ανθρώπινη αλλά και αρκετά μεγάλη για να αποτελέσει σημείο αναφοράς σε όλη την Ευρώπη. Είναι πεποίθηση της ομάδας πως ήρθε η ώρα να στηριχτούμε στους εαυτούς μας προτείνοντας ιδέες και υποστηρίζοντας ένθερμα την υποψηφιότητα.

Η Gamecraft θα είναι παρούσα στις συναντήσεις εργασίας της επιτροπής για την υποψηφιότητα και θα συνδράμει όπου μπορεί και όπου της ζητηθεί. Οι προτάσεις μας πολλές και πρωτότυπες. Ευχόμαστε να μπορέσουμε να βοηθήσουμε αποτελεσματικά την προσπάθεια.

Comments

Comments are closed.