Mystery NightsΠιστεύουμε πως η αστυνομική λογοτεχνία και οι φίλοι της βρήκαν στις ‘Βραδιές Μυστηρίου’ κάτι ξεχωριστό. Είναι το παιχνίδι ρόλων που ενσαρκώνει τον ερευνητή μέσα σε κάθε παίκτη, η εικονική περιπέτεια που προβληματίζει κατά την επίλυση της, αλλά καταλήγει -το λιγότερο- διασκεδαστικά και επιβραβευτικά. Δεν απαιτείται ερευνητικό δαιμόνιο, λατρεία στις θεωρίες συνωμοσίας ή εμμονή στην ορθολογιστική σκέψη. Απαιτείται ο παίκτης να είναι ο εαυτός του και να μην χρησιμοποιεί κάτι περισσότερο ή λιγότερο από την ευφυΐα του. Για όλη την υπόλοιπη ατμόσφαιρα και τα δεδομένα της κάθε υπόθεσης-συνεδρίας έχει φροντίσει η Gamecraft. Κείμενα, φωτογραφίες, αντικείμενα, μαρτυρίες και όλα όσα θα μπορούσαν να βοηθήσουν την αστυνομική έρευνα, βρίσκονται στην διάθεση σας. Αξιολογήστε τα και αξιοποιήστε τα ανάλογα. Η Gamecraft συνεχίζει να ‘ρίχνει στο τραπέζι’ υποθέσεις 100% πρωτότυπα σχεδιασμένες, αναμένοντας την συμμετοχή σας. Τον πρώτο και τον τελευταίο λόγο έχετε εσείς…

Video trailer των Βραδιών Μυστηρίου

Mystery Nights castΒραδιές μυστηρίου με τη Gamecraft για αναγνώστες αστυνομικής λογοτεχνίας

Ένα ζωντανό παιχνίδι ρόλων βασισμένο σε σενάριο μυστηρίου. Ένα έγκλημα, μία απαγωγή, η κλοπή ενός σπάνιου αντικειμένου, ζητούν επίλυση μέσω συνεργασίας, παρατηρητικότητας και αυτοσχεδιασμού. Στοιχεία, διάλογοι και ανατροπές, θα είναι διάσπαρτα στην πορεία των ερευνητών προς την τελική κορύφωση. Μερικά πολύ σημαντικά και άλλα παραπλανητικά. Ο χρόνος κυλάει εις βάρος τους…

Απαραίτητη η δήλωση συμμετοχής. Οι θέσεις είναι περιορισμένες (25 άτομα).

Λόγω συμπλήρωσης των θέσεων συμμετοχής για την βραδιά στις 12 Μαρτίου, ορίζεται επαναληπτική βραδιά για την Πέμπτη 13 Μαρτίου 2014, 8-10 μ.μ.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή στέλνοντας email στο info@oxygono-metaixmio.gr (Θέμα: Βραδιές μυστηρίου). Στο email θα πρέπει να σημειώνεται το ονοματεπώνυμο και το τηλέφωνο του συμμετέχοντα.

Αντί εισιτηρίου, οι συμμετέχοντες καλούνται να αγοράσουν πριν την έναρξη του παιχνιδιού ένα αστυνομικό μυθιστόρημα των Εκδόσεων Μεταίχμιο από το βιβλιοπωλείο του ΟΞΥΓΟΝΟ.

Comments

Comments are closed.