Star WarsΠαιχνίδι ρόλων βασισμένο στο Star Wars το Σάββατο 10 Δεκεμβρίου 2016 στις 12.00-14.00 το μεσημέρι με τους Gamecraft

Το βιβλιοπωλείο Βιβλιο…ιδέες (Στρατηγού Σαράφη 67, Άγιος Ιωάννης, Καλαμαριά)

και οι Gamecraft σας προσκαλούν σε ένα παιχνίδι ρόλων

με διαστημικές μάχες και θρυλικούς μαχητές

βασισμένο στα βιβλία του Πολέμου των Άστρων (εκδ. Μεταίχμιο),

το Σάββατο 10 Δεκεμβρίου 2016 στις 12.00 το μεσημέρι.

Βρισκόμαστε στον πλανήτη Echmion 17. Έναν πλανήτη απομακρυσμένη φυλακή για τους εχθρούς της Κακής Αυτοκρατορίας. Οι παίκτες είναι κρατούμενοι της. Θα καταφέρουν να απελευθερωθούν από τα δεσμά της Κακής Αυτοκρατορίας χρησιμοποιώντας το ταλέντο και τη Δύναμη (The Force) που έχουν μέσα τους; Σύμμαχοί τους σε αυτήν την προσπάθεια είναι ένα φάντασμα της Δύναμης (Force Ghost) και ένας θρυλικός Τζεντάι (Jedi Master) που τους καθοδηγούν.

Σας περιμένουμε για να το ανακαλύψουμε μαζί σε ένα διαγαλαξιακό παιχνίδι ρόλων διαφορετικό από τα άλλα!

Το παιχνίδι απευθύνεται σε μαχητές και μαχήτριες ηλικίας 8-12 ετών.

Διάρκεια παιχνιδιού 2 ώρες.

Απαραίτητη η τηλεφωνική δήλωση συμμετοχής στο 2315 317733.

Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας. Περιορισμένος αριθμός θέσεων.

Είσοδος ελεύθερη!

 

Λίγα λόγια για το βιβλίο

Ένας ιππότης Τζεντάι: Οι περιπέτειες του Λουκ Σκαϊγουόκερ (Star Wars)

Η αρχική τριλογία του Πολέμου των Άστρων ξαναζωντανεύει χάρη στην εντυπωσιακή εικονογράφηση του βραβευμένου με Όσκαρ Ραλφ Μακουάρι, αλλά και στο καλογραμμένο κείμενο του Τόνι Ντιτερλίζι που διηγείται την ιστορία του Λουκ Σκαϊγουόκερ και την πορεία του από αγροτόπαιδο σε ιππότη Τζεντάι.

 

H Gamecraft είναι μία ομάδα που δραστηριοποιείται στο χώρο του σχεδιασμού και της υλοποίησης πρωτότυπων εκδηλώσεων, βασισμένων σε μοντέρνες και ενδιαφέρουσες τεχνικές βιωματικών δράσεων όπως τα ζωντανά παιχνίδια ρόλων και τα διαδραστικά παιχνίδια σε ανοιχτό ή κλειστό χώρο. Οι τεχνικές αυτές είναι εμπλουτισμένες με στοιχεία τεχνών όπως το θέατρο, η σκηνοθεσία αλλά και με απλά διασκεδαστικά και πολύ γνωστά παιχνίδια που όλοι παίξαμε στο παρελθόν. Σκοπός της ομάδας είναι να δώσει στην εκδήλωση την μορφή και την ατμόσφαιρα που ο φορέας διοργάνωσης επιθυμεί, πραγματοποιώντας ένα δρώμενο ειδικού χαρακτήρα και υλοποιώντας το με ψυχαγωγικό τρόπο. Ιδρύθηκε τον Αύγουστο του 2009, έχοντας προλάβει μέσα σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα να παρουσιάσει δείγματα δουλειάς σε μουσεία, αρχαιολογικά μνημεία και χώρους εκπαιδευτικού και ψυχαγωγικού ενδιαφέροντος. Τα στελέχη της ειδικεύονται στα παιχνίδια ρόλων, καθώς αποτελούν ιδρυτικά μέλη συλλόγων παιχνιδιών δημιουργικής φαντασίας, έχουν σχετικές ειδικότητες ή κατάρτιση (αφηγητές, μουσειοπαιδαγωγοί, διοργανωτές εκδηλώσεων κλπ).  

 

Βιβλιοπωλείο ΒΙΒΛΙΟ…ΙΔΕΕΣ

Στρατηγού Σαράφη 67, Άγιος Ιωάννης, Καλαμαριά

2315 317733

vivlioidees@yahoo.gr

Comments

Comments are closed.