Πολύχρονη και επιτυχημένη η συνεργασία μας με τις εκδόσεις ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ. Γι’ αυτό και συνεχίζουμε δυναμικά τον σχεδιασμό ζωντανών παιχνιδιών ρόλων σε σειρές παιδικών βιβλίων. Ως εκ τούτου, οι υλοποιήσεις παιχνιδιών πραγματοποιούνται για κάθε ενδιαφερόμενο μέσω της επικοινωνίας με τον εκδοτικό οίκο.

Εκδόσεις ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ

Ιπποκράτους 118, 11472 – Αθήνα
Διεύθυνση Αλληλογραφίας: Τ.Θ. 21001, 114 10 Αθήνα
Τηλ.211 300 3500 Fax: 211 300 3562   

Κα Μποζίκη Αγγελική   a.boziki@metaixmio.gr

 

1) Ντετέκτιβ Κλουζ

Εκπαιδευτικό παιχνίδι ρόλων βασισμένο στην έρευνα και τον συνδυασμό γνώσεων

Ο αγαπημένος ιδιωτικός ντετέκτιβ των παιδιών, ο ντετέκτιβ Κλουζ, έρχεται να σας παρασύρει σε ένα ακαταμάχητο παιχνίδι μυστηρίου, όπου καλείστε να επιλύσετε τους πιο περίπλοκους γρίφους. Απαραίτητες αποσκευές για το ταξίδι σας; Παρατηρητικότητα, καλή μνήμη, ένστικτο, φαντασία και πάνω απ’ όλα διάθεση για παιχνίδι! Η Όλγα η περιπτερού, που προμηθεύει τον Κλουζ με τις αγαπημένες του τσίχλες Κάρπεντερ, η μαμά του με τα σκόρπια σε όλο το σπίτι σημειώματα, η Γιάννα η καλύτερη μπαλαδόρισσα του σχολείου, ο Βοτάν το θεόρατο σκυλί του Μασκοφόρου Μπιλ, η χωριατοπούλα Γιούλε –που είναι και πολύ εντάξει κορίτσι– και άλλοι πολλοί φανταστικοί ήρωες έρχονται να βοηθήσουν τον Κλουζ στην εξιχνίαση των πιο δύσκολων υποθέσεων. Είστε έτοιμοι για ένα συναρπαστικό παιχνίδι μυστηρίου με τον καλύτερο εννιάχρονο ντετέκτιβ όλων των εποχών;

Διάρκεια: 80-90 λεπτά

Ηλικίες: Άνω των 8 ετών

 

2) Τα μυστήρια της Πένυ Πεπερ

Εκπαιδευτικό παιχνίδι ρόλων βασισμένο στην έρευνα και τον συνδυασμό γνώσεων

Η Πένι Πέπερ είναι 10 χρονών, το όνειρό της είναι να γίνει ντετέκτιβ και λατρεύει τις λίστες. Γι’ αυτό παρατηρεί και κατάγράφει τα πάντα και βλέπει παντού μυστήρια και υπόπτους: Τι τρέχει με τους αιμοδιψείς γείτονες; Γιατί ο επιστάτης του σχολείου από ξινός και απότομος έχει μεταμορφωθεί σε ευγενή κύριο; Και τι ετοιμάζει μέσα στο δωματιάκι του; Τι συμβαίνει με τον περίεργο και γκρινιάρη κύριο τον οποίο τυχαία συνάντησε στον δρόμο; Η Πένι ξέρει καλά πολλές μεθόδους εξιχνίασης εγκλημάτων, και είναι εφοδιασμένη με τα απαραίτητα εργαλεία!
«…στην πολυκατοικία μας μένουν κάτι πάρα πολύ παράξενοι τύποι. Αλήθεια! Όλο συμπεριφέρονται λες και κάτι κρύβουν κι εγώ φυσικά πρέπει μονίμως να ανακαλύπτω γιατί. Είναι που θέλω να γίνω ντετέκτιβ και παρατηρώ τα πάντα. Χωρίς να με παίρνουν χαμπάρι βέβαια. Γιατί όταν νιώθει κανείς ασφαλής, γίνεται απρόσεκτος και τότε εγώ μπορώ πανεύκολα να ανακαλύψω τα μυστικά του».

Υπόθεση ‘Ρουά Μάτ’
Έπειτα από πολλά χρόνια, το σχολικό πρωτάθλημα σκάκι φιλοξενείται και πάλι στο σχολείο της νεαρής και επίδοξης ντετέκτιβ Πένι Πέπερ. Το χρυσό τρόπαιο του πρωταθλήματος όμως εξαφανίζεται μπροστά από τα μάτια ανυποψίαστων παικτών και θεατών. Τι έχει συμβεί; Ετοιμαστείτε για ένα συναρπαστικό παιχνίδι μυστηρίου με την Πένι Πέπερ και την απίθανη ντετεκτιβοσυμμορία της!

Διάρκεια: 80-90 λεπτά

Ηλικίες: Άνω των 8 ετών

 

3) «Ακαδημία της οδού Μπέικερ – Υπόθεση: Τα αόρατα αγάλματα»

Ο νεαρός Τζον Γουάτσον έχει μόλις αρχίσει να τακτοποιείται στο καινούριο του σχολείο, την Ακαδημία της Οδού Μπέικερ, και έχει πιάσει φιλίες με τους συμμαθητές του, τον Σέρλοκ Χολμς και τη Μάρθα, όταν…

…ένα από τα διασημότερα μουσεία στον κόσμο βρίσκεται στο κέντρο του παγκόσμιου ενδιαφέροντος. Όχι για καλό λόγο όμως! Κάθε βράδυ, μπροστά στα μάτια του έκπληκτου φύλακα, εξαφανίζεται ένα άγαλμα από την Αρχαιοελληνική συλλογή του μουσείου. Πλέον, έχει μείνει μόνο ένα! Θα καταφέρει ο Σέρλοκ και οι φίλοι του να λύσουν το απίστευτο μυστήριο την τελευταία κυριολεκτικά στιγμή; Πάρτε μέρος σ’ ένα παιχνίδι μυστηρίου ως βοηθοί της διάσημης και πιο απίστευτης παρέας νεαρών ερευνητών!

Διάρκεια: 80-90 λεπτά

Ηλικίες: Άνω των 8 ετών

 

Για ερωτήσεις, απορίες, διευκρινήσεις σε όλα τα προγράμματα της Gamecraft μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας:

Gamecraft
Παιχνίδια ρόλων – Διαδραστικά παιχνίδια – Διοργάνωση εκδηλώσεων
Κρήτης 53, 54646, Θεσσαλονίκη
Τηλέφωνο/Fax: 2310328317 – Cel: 6971722571
www.gamecraft.gr
info@gamecraft.gr
Facebook: Gamecraft.gr
Twitter: Gamecraft_gr
Instagram: Gamecraft

Comments

Comments are closed.