Μια καινούργια συνεργασία αρχίζει για την Gamecraft. Σου αρέσουν τα διαδραστικά παιχνίδια και τα παιχνίδια ρόλων; Είσαι πάνω από 7 ετών; Αν ναι, επικοινώνησε μαζί μας και θα σου φτιάξουμε ένα αξέχαστο πάρτι!

Το πιο διάσημο Frozen yogurt της Θεσσαλονίκης μεγάλωσε και έγινε ο πιο χαρούμενος παιδότοπος της πόλης! Ένας χώρος για παιδικά πάρτι, φιλικός προς τις νέες μητέρες και τα ΑμΕΑ.
Οι ειδικά εκπαιδευμένοι παιδαγωγοί μας θα φροντίσουν να ψυχαγωγήσουν τους μικρούς μας επισκέπτες σε έναν χώρο ειδικά διαμορφωμένο για παιδιά, κατασκευασμένο με φιλικά και ασφαλή υλικά.
Ελάτε να γνωριστούμε από κοντά και να διοργανώσουμε μαζί ένα αξέχαστο πάρτι γενεθλίων για τα παιδιά. Αναλαμβάνουμε την δημιουργία της τούρτας, την διακόσμηση και την διασκέδαση όλων των προσκεκλημένων, μικρών και μεγάλων! Επίσης, αναλαμβάνουμε το catering για κάθε είδους εκδήλωση.
Το FYC αποτελεί ένα από τα ελάχιστα μαγαζιά που διαθέτει καταλόγους σε γραφή Braille, ειδικές τουαλέτες για ΑμΕΑ, χώρο θηλασμού για τις νέες μητέρες και φυσικά προϊόντα χωρίς γλουτένη!
 
http://www.fyc.gr
Κρήτης 49 (περιοχή Μαρτίου)
Τηλέφωνο: 2310 240000
 

Comments

Comments are closed.