Παιχνίδι ρόλων αστυνομικού μυστηρίου online

Online Παιχνίδι ρόλων αστυνομικού μυστηρίου

Το Goethe-Institut Thessaloniki σε συνεργασία με την Gamecraft creative agency σας προσκαλεί σε έναν συναρπαστικό κύκλο Role Playing Games βασισμένων σε αστυνομικά μυθιστορήματα γνωστών Γερμανών λογοτεχνών. Πάρτε μέρος και αναλάβετε ρόλους φανταστικών χαρακτήρων επηρεάζοντας άμεσα την εξέλιξη και την κατάληξη μιας περιπετειώδους αφήγησης.
 
… Η πτήση LU3015 της Lufthansa βρίσκεται στην αρχή ενός υπερατλαντικού ταξιδιού δεκαεπτά ωρών, από το Μπουένος Άιρες στο Βερολίνο. Ένα χειρόγραφο σημείωμα, ένα SMS και μία σειρά από περίεργες συμπτώσεις θέτουν το πλήρωμα σε επαγρύπνηση. Το μυστήριο κορυφώνεται με την ώρα, όταν το άψυχο σώμα ενός επιβάτη μετατρέπει την επαγρύπνηση σε συναγερμό. Η μυστηριώδης ιστορία τρόμου που τα ξεκίνησε όλα, διασκορπισμένη σε θραύσματα που απαιτούν επανασύνδεση, βρίσκεται εντός θαλάμου. Στα αντικείμενα, τους ανθρώπους, τις φανερές και καλά κρυμμένες συμπεριφορές τους. Σε ύψος 33.000 ποδιών πλέον, μία ζώνη πτήσης μη ελεγχόμενη από οποιονδήποτε…
 
ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ

Στην υπόθεση του παιχνιδιού η κάθε ομάδα παικτών θα αναγκαστεί να επιστρατεύσει τις δεξιότητες των μελών της, αλλά και την ομαδική της ικανότητα για να ανταπεξέλθει στις προκλήσεις, με επιλογές που αλλάζουν τη ροή των εξελίξεων ανά πάσα στιγμή, αποκαλύψεις που κρύβουν αναρίθμητες απαντήσεις αλλά και νέα ερωτήματα.
 
Το παιχνίδι εμπνεύστηκε το σενάριο από μυθιστορήματα του παγκόσμιας φήμης Γερμανού συγγραφέα Sebastian Fitzek. Απευθύνεται σε ενήλικες άνω των 18 ετών, λάτρεις των αστυνομικών μυθιστορημάτων και πραγματοποιείται εντός μίας (1) online συνεδρίας με διάρκεια 2,5 ωρών.
 
Θα καταφέρετε να ανακαλύψετε τα κομμάτια του παζλ, να ρίξετε φως στο παρελθόν και να συνδέσετε τα ευρήματά της έρευνάς σας με όσα συμβαίνουν στο παρόν; Η Βιβλιοθήκη μυστηρίου σας περιμένει!

Η συμμετοχή είναι δωρεάν, κατόπιν έγκαιρης ηλεκτρονικής δήλωσης πριν την έναρξη του κάθε παιχνιδιού.
 
ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΕΣ & ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ (click ανά ημερομηνία επιλογής στον παρακάτω πίνακα. Το παιχνίδι είναι αυτοτελές):

Τρίτη Πέμπτη
   
25 Μαΐου  
1 Ιουνίου 3 Ιουνίου
8 Ιουνίου 10 Ιουνίου
15 Ιουνίου 17 Ιουνίου

 Τρόπος διεξαγωγής: Zoom (η πρόσκληση αποστέλλεται προσωπικά κατόπιν εγγραφής)
 
Το παιχνίδι σχεδιάστηκε και υλοποιείται από την Gamecraft Creative Agency και είναι αποτέλεσμα συνεργασίας με τη βιβλιοθήκη του Goethe-Institut Thessaloniki.

Λεπτομέρειες

Γλώσσα: Ελληνικά

Διάρκεια συνεδρίας: 2,5 ώρες μεικτός χρόνος

Τιμή: Δωρεάν συμμετοχή

Comments

Comments are closed.