Εδώ και 2 χρόνια (με μεγάλες καθυστερήσεις δυστυχώς) μέλη της Gamecraft ασχολούνται με την συγγραφή ενός αστυνομικού μυθιστορήματος με πολλές ιδιαιτερότητες. Η κυριότερη από αυτές είναι η παράλληλη ή διαδοχική συγγραφή της συνέχειας με την συμμετοχή περισσοτέρων του ενός ατόμων σαν συγγραφείς. Κάποιος ξεκίνησε την ιστορία, διάλεξε έναν ήρωα ή πρόσωπο αναφοράς ή πρωταγωνιστή άν θέλετε και άρχισε να περιγράφει την εποχή, την ατμόσφαιρα, το μυστήριο. Ο επόμενος επίδοξος συγγραφέας έκανε στην αρχή την δουλειά του αναγνώστη και αφού διάβασε το ξεκίνημα της ιστορίας, την συνέχισε προσθέτωντας τους δικούς του συντελεστές αλλά και χρησιμοποιώντας τους υπάρχοντες.

Αισίως η ιστορία έχει φτάσει τις εκατό σελίδες. Ας ελπίσουμε πως φέτος το φθινόπωρο θα έχει ολοκληρωθεί. Η ιστορία φιλοξενείται στα forum της πιό καταξιωμένης σελίδας με αντικείμενο τα παιχνίδια ρόλων (και όχι μόνο) στην Ελλάδα, του διαδικτυακού τόπου www.rpgnet.gr

για το link πατήστε εδώ

επιλέγετε Mini Film Noir Istories για να το διαβάσετε ή Mini Film Noir Istories (COMMENTARY) για να το σχολιάσετε.

Δεν θα μεταφέρουμε το κείμενο στην δική μας ιστοσελίδα, καθώς είναι πολύ καιρό στα forums του RPGNET και η επισκεψιμότητα του θέματος, απρόσμενα αλλά ευχάριστα μεγάλη. Θα θέλαμε και θα ζητούσαμε απλά κάθε καλοπροαίρετη παρατήρηση ή συμβουλή.

Καλή ανάγνωση!

Comments

Comments are closed.