Και μία ακόμη ξεχωριστή στιγμή! Η ΔΕΠΘΕ με αφορμή τα 35 χρόνια λειτουργίας του FM100 και της TV100, προσκαλεί μεγάλους και παιδιά να παίξουν, με τη βοήθεια της εταιρίας βιωματικών δράσεων Gamecraft, ένα ζωντανό παιχνίδι ρόλων με θέμα την ιστορία της. Το παιχνίδι ρόλων πραγματοποιείται με την ευγενική χορηγία των «σούπερ μάρκετ Μασούτης».

Οι παίκτες καλούνται να βοηθήσουν στην πραγματοποίηση των πρώτων, ιστορικών εκπομπών της TV100 και FM100. Όμως, τα προβλήματα της τελευταίας στιγμής θα δημιουργήσουν αναταραχή στο υπεύθυνο προσωπικό. Η αντίστροφη μέτρηση έχει ξεκινήσει. Θα προλάβουν να βγουν εγκαίρως και άψογα «στον αέρα»;

Τα παιχνίδια θα πραγματοποιηθούν στο περίπτερο της ΔΕΠΘΕ στη Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης και στις ακόλουθες ημερομηνίες και ώρες:

Κυριακή 11 Σεπτεμβρίου 2022

Από τις 18.30 έως τις 21.30 (μία ομάδα ανά μία ώρα)

Σάββατο 17 Σεπτεμβρίου 2022

Από τις 18.30 έως τις 21.30 (μία ομάδα ανά μία ώρα)

Κυριακή 18 Σεπτεμβρίου 2022

Από τις 18.30 έως τις 21.30 (μία ομάδα ανά μία ώρα)

Κατηγορία κοινού / ηλικιακές ομάδες στις οποίες απευθύνεται

  • Παιδιά Δ’, Ε’, ΣΤ’ Δημοτικού.
  • Όλων των τάξεων Γυμνασίου.
  • Όλων των τάξεων Λυκείου.
  • Ομάδες ενηλίκων.
  • Ομάδες γονέων-παιδιών (προαναφερθείσες ηλικίες).

– Δυνατότητα υλοποίησης και στην αγγλική γλώσσα για κάθε ομάδα.

– Μπορούν να συμμετέχουν ομάδες των 6-20 ατόμων.

 

Οι θέσεις είναι περιορισμένες και για τον λόγο αυτό είναι απαραίτητη η κράτηση θέσης:

https://docs.google.com/forms/d/1E-I3RbSdSPd2vSDKKk1_1LwhnQQhH-aoxedzPgIm1vI/viewform?ts=6319e36d&edit_requested=true

Η εικόνα ίσως περιέχει: ένα ή περισσότερα άτομα, δέντρο, φυτό, υπαίθριες δραστηριότητες και φύση

Μία ομάδα εκδρομέων καταφθάνει σε έναν πέτρινο, παραδοσιακό ξενώνα σε ένα παλιό ορεινό χωριό της βορείου Ελλάδος.
Οι περισσότεροι δεν γνωρίζονται μεταξύ τους. Έχουν βρεθεί εκεί για αναψυχή. Γέλια, χαλάρωση, καλό φαγητό και ποτό, καλή διάθεση και όρεξη για διασκέδαση.

Ώσπου το ανακαλύπτουν… Παρατημένο εκεί για δύο χρόνια.

Φανταστείτε μία ομάδα εκδρομέων. Όχι, δεν είστε εσείς.

Ένα έγκλημα που έγινε στο παρελθόν και θάφτηκε στο χιόνι. Μία ιστορία που δεν αφηγήθηκε ποτέ τον εαυτό της. Και περίμενε οργισμένα την κατάλληλη στιγμή. Τώρα, φανταστείτε μία ομάδα εκδρομέων.

Σωστά, εσείς είστε…

Η ομάδα θα αναγκαστεί να επιστρατεύσει τις δεξιότητες των μελών της ξεχωριστά αλλά και την συλλογική της ικανότητα ώστε να ανταπεξέλθει στην πρόκληση που μοιραία της παρουσιάζεται. Οι επιλογές της θα αλλάζουν τη ροή των εξελίξεων κάθε στιγμή. Οι απρόσμενες αποκαλύψεις κρύβουν απαντήσεις στα ερωτήματα και το μυστήριο που απλώνεται!

Η Εξ Όρμηση σε συνεργασία με την Gamecraft, παρουσιάζουν ένα άκρως ατμοσφαιρικό διήμερο στο παλαιό Ελατοχώρι Πιερίας [περικυκλωμένο από τα δάση των Νυμφών], όπου κάθε συμμετέχοντας καλείται να παίξει τον ρόλο του, και με τους υπόλοιπους της συντροφιάς να φτάσει στην ”άκρη του νήματος”, διασκεδάζοντας και χρησιμοποιώντας ασταμάτητα τη φαντασία.

Θεατρικός αυτοσχεδιασμός, χιούμορ, στρατηγική, επίλυση γρίφων, γνώσεις, όλα μαζί και κάθε ένα ξεχωριστά είναι απαραίτητα για να προχωρήσετε. Η απόλυτη ‘κινηματογραφική’ εμπειρία στην οποία καλείστε να παίξετε πρωταγωνιστικό ρόλο!

Αφηγείται και συντονίζει ο Αλέξανδρος Μυροφορίδης | ιδρυτής και μέλος της δημιουργικής ομάδας παιχνιδιών Gamecraft, διευθυντής της λογοτεχνικής σειράς αστυνομικού μυστηρίου Fedora για τις εκδόσεις ΑΡΧΕΤΥΠΟ.

Αναχώρηση: Σάββατο 18 Μαΐου 2019, στις 3:00 μ.μ. από το κέντρο της Θεσσαλονίκης
Επιστροφή: Κυριακή 19 Μαΐου 2019 στις 5:00 μ.μ.

Κόστος συμμετοχής: 120 € [περιλαμβάνει μεταφορά, διανυκτέρευση, πλήρες πρωινό την Κυριακή το πρωί και τη συμμετοχή στο διαδραστικό παιχνίδι ρόλων και μυστηρίου]

* Για όσους επικοινωνήσουν και πραγματοποιήσουν κράτηση σε οποιαδήποτε από τα παρακάτω στοιχεία επικοινωνίας, έκπτωση 30% επί του κόστους συμμετοχής!

Πραγματοποιήστε άμεσα την κράτησή σας στέλνοντας μήνυμα στην επίσημη σελίδα της Εξ Όρμηση στο facebook ή καλώντας στο 6940573865

https://www.facebook.com/events/293485308245570/

13

Ιούλ

by Administrator

Εξαιτίας της κυκλοφορίας του λατρεμένου μας βιβλίου ‘Αντίθετο Ημισφαίριο’ και του καλοκαιριού, η Gamecraft αποφάσισε να διοργανώσει μία συνάντηση φίλων της ομάδας αλλά και του βιβλίου σε χώρο δροσερό και με έντονες Rock διαθέσεις. Έτσι εφόσον το καλοκαιράκι έφτασε σχεδόν στην μέση του και η όρεξη για έξοδο διαρκώς αυξάνει, η ομάδα σας προσκαλεί στο Rock Bar ‘Plymouth’ στην Νέα Κρήνη Θεσσαλονίκης. Σε έναν παραδοσιακά Rock κήπο, λέμε να συναντηθούμε για να διασκεδάσουμε σε χαλαρούς ρυθμούς, χωρίς τον παραμικρό σχεδιασμό και προετοιμασία. Σε μία βραδιά ανοιχτή στην διασκέδαση, τις γνωριμίες και την καλή παρέα. Συγγραφείς του ‘Αντίθετο ημισφαίριο’, RPGάδες, παίκτες, DMs, φίλοι των φίλων μας. Ποτά να υπάρχουν, μουσική και καλή παρέα…

την Πέμπτη 14 Ιουλίου 2011 και μετά τις 10.00 το βράδυ ο χώρος στο Plymouth είναι ανοικτός για οποιονδήποτε φίλο ή άνθρωπο που θέλει να γίνει φίλος μας.

Πού είναι το Plymouth? Καλή ερώτηση…

http://wikimapia.org/1484621/Plymouth-Bar

τα παιδιά έχουν και ομάδα στο Facebook:

http://www.facebook.com/group.php?gid=195656075470

Σας περιμένουμε όλους εκεί το βράδυ της Πέμπτης!!

 

23

Νοέ

by Administrator

Η Gamecraft ανακοινώνει την συνεργασία της με το Λαογραφικό και Εθνολογικό Μουσείο Μακεδονίας – Θράκης, στα πλαίσια των εκπαιδευτικών προγραμμάτων για την περίοδο 2010-2011. Περισσότερες λεπτομέρειες σε ανακοίνωση εντός των ημερών.

Επίσημη ιστοσελίδα του Μουσείου