Η εικόνα ίσως περιέχει: ένα ή περισσότερα άτομα, δέντρο, φυτό, υπαίθριες δραστηριότητες και φύση

Μία ομάδα εκδρομέων καταφθάνει σε έναν πέτρινο, παραδοσιακό ξενώνα σε ένα παλιό ορεινό χωριό της βορείου Ελλάδος.
Οι περισσότεροι δεν γνωρίζονται μεταξύ τους. Έχουν βρεθεί εκεί για αναψυχή. Γέλια, χαλάρωση, καλό φαγητό και ποτό, καλή διάθεση και όρεξη για διασκέδαση.

Ώσπου το ανακαλύπτουν… Παρατημένο εκεί για δύο χρόνια.

Φανταστείτε μία ομάδα εκδρομέων. Όχι, δεν είστε εσείς.

Ένα έγκλημα που έγινε στο παρελθόν και θάφτηκε στο χιόνι. Μία ιστορία που δεν αφηγήθηκε ποτέ τον εαυτό της. Και περίμενε οργισμένα την κατάλληλη στιγμή. Τώρα, φανταστείτε μία ομάδα εκδρομέων.

Σωστά, εσείς είστε…

Η ομάδα θα αναγκαστεί να επιστρατεύσει τις δεξιότητες των μελών της ξεχωριστά αλλά και την συλλογική της ικανότητα ώστε να ανταπεξέλθει στην πρόκληση που μοιραία της παρουσιάζεται. Οι επιλογές της θα αλλάζουν τη ροή των εξελίξεων κάθε στιγμή. Οι απρόσμενες αποκαλύψεις κρύβουν απαντήσεις στα ερωτήματα και το μυστήριο που απλώνεται!

Η Εξ Όρμηση σε συνεργασία με την Gamecraft, παρουσιάζουν ένα άκρως ατμοσφαιρικό διήμερο στο παλαιό Ελατοχώρι Πιερίας [περικυκλωμένο από τα δάση των Νυμφών], όπου κάθε συμμετέχοντας καλείται να παίξει τον ρόλο του, και με τους υπόλοιπους της συντροφιάς να φτάσει στην ”άκρη του νήματος”, διασκεδάζοντας και χρησιμοποιώντας ασταμάτητα τη φαντασία.

Θεατρικός αυτοσχεδιασμός, χιούμορ, στρατηγική, επίλυση γρίφων, γνώσεις, όλα μαζί και κάθε ένα ξεχωριστά είναι απαραίτητα για να προχωρήσετε. Η απόλυτη ‘κινηματογραφική’ εμπειρία στην οποία καλείστε να παίξετε πρωταγωνιστικό ρόλο!

Αφηγείται και συντονίζει ο Αλέξανδρος Μυροφορίδης | ιδρυτής και μέλος της δημιουργικής ομάδας παιχνιδιών Gamecraft, διευθυντής της λογοτεχνικής σειράς αστυνομικού μυστηρίου Fedora για τις εκδόσεις ΑΡΧΕΤΥΠΟ.

Αναχώρηση: Σάββατο 18 Μαΐου 2019, στις 3:00 μ.μ. από το κέντρο της Θεσσαλονίκης
Επιστροφή: Κυριακή 19 Μαΐου 2019 στις 5:00 μ.μ.

Κόστος συμμετοχής: 120 € [περιλαμβάνει μεταφορά, διανυκτέρευση, πλήρες πρωινό την Κυριακή το πρωί και τη συμμετοχή στο διαδραστικό παιχνίδι ρόλων και μυστηρίου]

* Για όσους επικοινωνήσουν και πραγματοποιήσουν κράτηση σε οποιαδήποτε από τα παρακάτω στοιχεία επικοινωνίας, έκπτωση 30% επί του κόστους συμμετοχής!

Πραγματοποιήστε άμεσα την κράτησή σας στέλνοντας μήνυμα στην επίσημη σελίδα της Εξ Όρμηση στο facebook ή καλώντας στο 6940573865

https://www.facebook.com/events/293485308245570/

Comments

Comments are closed.